BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 4 June 2012

i nvr thout that day end like this.....

dulu aq ade pernah citer kt korang yg aq ade ambik seni ....
tpi skarng nie mcm-mcm berlaku kat aq ..
dah la seni aq tak leh ambik ,sedih dowh!!!
korang tau knpe aq tkleh ambik seni ???
tak tau kan cuma bdk kls aq je yng tau knpe aq takleh ambik seni
nie smua sbb hea aq yg gler skit...huhu tak baik lau aq cter keburukan org lain tpi
aq nk criter jgk dye kte yng aq tak leh ambik sbb aq dah ambik prinsip perakauanan tu kowt!!!!


kalau lah dye tu aq imagine jdi kertas dah lame aq gumpal-gumpal hea tu biar je
dye jdi kertas kumal yng mmg orng xleh nk gune huhak!!!


tak pe aq bla dulu lain kali plak aq post yang baik punye !!!1

Monday, 21 November 2011

Kalau binatang ada FACEBOOK, agak-agak apa status mereka?

NYAMUK : Baru habis ronda rumah Ajib.. kenyang beb, Alhamdulillah.. Murah rezeki malam ni..

CICAK : isteriku tersepit pintu.. Menduda lagi kali ke 24..
...
KUCING BETINA: “Anak i yang ke-5 baru tanya siapa bapaknya. I bingung nak jawab apa. I sendiri lupa bapaknya siapa.”

AYAM : Boh, kalu esok kawe tak update status, maknonyo kawe keno goreng doh.. I luv u all.. Jangan lupo wat kenduri arwah untuk kawe deh..

NYAMUK: Siot, sekali drug addict gua hantam. Gua positif HIV AIDS… uwaaaaaaa

KUCING JANTAN: Baru je tweet awek sebelah umah… keturunan PARSI beb!!!

KHINZIR : Aku bengang btol la...die gi pijak taik kucing tapi nama aku yang disebutnye...wei bro! len kali siasat dlu la sape yang berak kt depan umah kaw... agak-agak r......

HAHAHACHOOM~ Peace Yooo~!

Wednesday, 19 October 2011

picnic kt padang

hari selasa lpas kelas aq buat jamuan....memang kte org rancang buat kt pantai tpi mase 2 hujan so terpaksa la buat kat pdg je!!!bub its ok je.......xde ape yg boleh hlg kami habis 2 mkan dah beli xkn nk cancel kot....tpi ape pun best la!!<3

Sunday, 16 October 2011

jalan2 at pantai bukit keluang

first keteoang keluar maktab je keteowang rase epy je dpt kuar.....kteowang kuar bkn sbb ape pun jah nk g pantai bukit kluang blakang maktab je pun tp sekali kala..mase kuar penye la bkn main susah kene lapas pakguard la dulu(0_0)kalau korang nk tgk,...tgk kt tpi blog ade

lawak2....

Gara-gara ujian oral
Dalam sebuah Sekolah Menengah Kebangsaan,seorang pelajar bernama Atan sedang  menempuhi ujian Oral….
Bunyi tok2…….

Teacher                       :come in
Atan                 :(merungut kecil)memang kalau orang besar sikit ,pangilan kita ni kambing la,lembu lah,dan macam2..
Teacher           :How do you do?
Atan                 :maaf cikgu saya tak makan budu..
Teacher           :Explain again please..
Atan                 :ayah saya bukan kerja polis,dia kerja askar
Teacher           :please tell me about your hobbies??
Atan                 :oh..I sudah four  kali tengok cerita Bobby
Tiba-tiba bau busuk dating dari tingkap
Teacher           :I smell a bad outdoor,do you smell it??i think the smell came from  the pond….oh!!!what the smell of this..
Atan                 :sorry cikgu saya tak pernah makan tepung!! tapi mak saya pernah
Teacher           :please get out!!i feel sorry for you..
Atan                 :thank you, tapi jangan lah paksa saya balik dengan lori ,saya mahu balik dengan kereta ayah saya….!!!!
        Lalu ,keluar dengan marah 

Thursday, 22 September 2011

motivasi pagi


Sabda Rasullullah SAW :

"Sesiapa yang akhirat itu tujuan utamanya,maka Allah jadikan kekayaan dalam jiwanya,Allah mudahkan segala urusannya dan dunia akan datang kepadanya dengan hina (iaitu dalam keadaan dirinya mulia).Sesiapa yang menjadikan dunia itu tujuan utamanya,maka Allah akan letakkan kefakirannya antara kedua matanya. Allah cerai beraikan urusannya, dan dunia pula tidak datang kepadanya melainkan dengan apa yang ditakdirkan untuknya (iaitu dalam keadaan dirinya hina)''

Riwayat al-Tarmizi

Wednesday, 21 September 2011

maLus wEh.......(^..^)

iNi firSt timE aq bUat blOg so aRap-Arap kOrang sUka lAh dEngan blOg aq........da aq nk caw lu.....tpi Ape-apE hal jgn cOmen lebih-lEbih....